Referenties

Vanuit Pluryn werken wij al langere tijd samen met zorgboerderij de Hezemate. Een superfijne dagbestedingsplek voor onze cliënten! De dagbesteding is laagdrempelig en er wordt echt gekeken naar wat de cliënten nodig hebben. Cliënten geven aan dat ze zich bij de Hezemate thuis en veilig voelen, er hangt een prettige werksfeer. De eigenaresse Birgit denkt in mogelijkheden i.p.v. beperkingen waardoor er voor veel verschillende cliënten mogelijkheden zijn tot dagbesteding bij de Hezemate. Ook het contact met eigenaresse Birgit is heel prettig, ik als trajectcoach heb korte lijnen met haar, dit werkt erg prettig.

Laura Janssen

Trajectcoach bij Pluryn

Leuke werkplek waarbij mensen zelf mogen onderzoeken wat bij hun past qua activiteiten. De begeleiding is deskundig en er is goed overleg. Er zijn veel verschillende dieren, dus er is veel te beleven. Fijn dat het kleinschalig en veilig is opgezet in een mooie omgeving.

Judith

Coördinerend ondersteuner

Ontdek Zorgboerderij de Hezemate in de regio Apeldoorn

Bent u op zoek naar een zorgboerderij in de regio Apeldoorn waar uw naaste met liefde en respect wordt verzorgd? Dan is Zorgboerderij de Hezemate wellicht iets voor u. Onze boerderij biedt een warme en veilige omgeving waar mensen met een zorgvraag kunnen genieten van het buitenleven en persoonlijke aandacht krijgen.

Wat maakt Zorgboerderij de Hezemate zo bijzonder?

Bij Zorgboerderij de Hezemate vinden we het belangrijk dat onze cliënten zich thuis voelen. Daarom bieden wij kleinschalige zorg die aansluit bij hun specifieke behoeften. Zo hebben we verschillende activiteiten op het programma staan, zoals tuinieren, dieren verzorgen en houtbewerking. Ook is er ruimte voor ontspanning en sociale interactie.

Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat onze cliënten de beste zorg ontvangen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie.

Neem contact op met Zorgboerderij de Hezemate

Wilt u meer weten over onze zorgboerderij in de regio Apeldoorn? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0630054985 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking op onze boerderij.